ВКЛУЧЕТЕ СЕ

Проектот на УСАИД „Со читање до лидерство’’ нуди интерактивни и креативни активности за да се вклучите и да придонесете во подобрување на јазичните и математичките вештини на младите ученици.

И во случај да Вашето училиште не е одбрано за директно вклучување во една од трите фази на проектот, сепак постои можност за вклучување во нашите активности. Нашата Библиотека на тркала и Читачкиот караван може да го посетат и Вашето училиште и локална заедница. Доколку сте заинтересирани да се вклучите во овие активности, контактирајте ја Ана Димовска:

e-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
телефон: + 389 2 30 77 900
моб: +389 72 30 73 29

или пополнете и испратете го формуларот за контакт подолу: 

_________________________________________________________

 

Информациите на оваа интернет страница не се официјални информации на Владата на Соединетите Американски Држави и не ги изразуваат ставовите на Агенцијата на САД за меѓународен развој или на Владата на САД.

ПАРТНЕРИ НА ПРОЕКТОТ

 

USAID MON logo DIClogo
 Градска Библиотека Скопје Биро за развој на образованието MKC logo