Тимот на Чекор по Чекор

Suze

Сузана Киранџиска

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Branka Бранка Џајковска
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
Elena

Елена Мишиќ 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Kika

Кристина Леловац

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

DZvezdan

Ѕвездан Богдански

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 DZvezdan

Марина Бојанова

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 DZvezdan

Ивана Стојчевска

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

DZvezdan Антонио Даниловски
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


КООРДИНАТОРИ ЗА УМЕТНИЧКИ АКТИВНОСТИ

Litka

Лидија Божиќ Јовановска 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Deni Дени Стојанов
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Neno Ненад Ѓорѓиевски Тонкин
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
   


РЕГИОНАЛНИ ОБРАЗОВНИ КООРДИНАТОРИ

Simona

Симона Палчевска
Скопје

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Tina

Атина Тасевска
Скопје

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Zorica

Зорица Јовановска
Неготино

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Eleonora

Елеонора Чабуковска
Радовиш

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Save the children EU DIC Биро за развој на образованието