РЕЗУЛТАТИ ОД ТЕНДЕРИ

Резултати за компании одбрани за реновирање на Детскиот креативен центар во 2014 год.

Реновирање на Детскиот креативен центар

Бр.

Тип на проект

Избрана компанија

1

Демонтажа и рушење

Аквамонт-инг, Скопје

2

Гипскартонски работи

Квин Дизајн, Скопје

3

Молерофарбарски работи

Златна рака ЕСА, Скопје

4

Поставување PVCподни облоги

Агора – Епоксид, Тетово

5

Подополагачки работи – поставување теписон

Леокар, Скопје

6 Столарски работи Уника Дизајн, Скопје

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Save the children EU DIC Биро за развој на образованието