КАМПАЊА ЗА ЗДРАВИ ЧИТАЧКИ НАВИКИ

Во декември 2016 година, во рамки на Проектот на УСАИД „Со читање до лидерство“ имавме Фејзбук Кампања за здрави читачки навики. Доктор Читко, маскотата на кампањата и миленик на сите возрасни и деца, секојдневно споделуваше совети за читање и учење. Овие совети можат да им помогнат на родителите, бабите, дедовците, тетките и чичковците додека читаат и учат со најмладите во домот и да создадат и негуваат здрави читачки навики. Кликнете на секоја од пораките во продолжение за да ја видите во поголема димензија, да ја симнете и зачувате на вашите електронски уреди.

View the embedded image gallery online at:
https://www.stepbystep.org.mk/reading-habits#sigProId9073f3c2bd

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Save the children EU DIC Биро за развој на образованието