FUSHATA PËR SHPREHI LEXIMI

Në dhjetor 2016, në kuadër të Proejektit të USAID-it “Leximi ju bën udhëheqës” kishim një Facebook fushatë për shprehi leximi. Doktor Leximi, maskota e fushatës, çdo ditë ka ndarë këshilla dhe ide për të lexuarit. Këto këshilla mund t’u ndihmojnë prindërve, gjyshërve dhe anëtarëve të tjerë të fëmijëve duke lexuar dhe mësuar me fëmijët në shtëpi. Klikoni mbi secilën prej porosive në vazhdim që ta shikoni në dimenzion më të madh, ta shkarkoni dhe ta memorizoni në pajisjet tuaj elektronike.

View the embedded image gallery online at:
https://www.stepbystep.org.mk/al/reading-habits#sigProId1c185ba280

PARTNERËT

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието