PËRFSHIHUNI

Projekti i USAID-it “Leximi ju bën udhëheqës” ofron aktivitete interaktive dhe kreative për përfshirjen tuaj, si dhe për të kontribuar në përmirësimin e aftësive gjuhësore dhe matematikore të nxënësve të ri.

Edhe në qoftë se shkolla e juaj nuk është përzgjedhur për përfshirje direkte në ndonjërën prej tre fazave të projektit, prapëseprapë ekziston mundësia e përfshirjes në aktivitetet tona. Biblioteka e jonë në rrota dhe Karvani lexues mund ta vizitojnë shkollën tuaj dhe bashkësinë lokale. Nëse jeni të interesuar për aktivitetet e këtilla, kontaktoni Ana Dimovskën:

e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
telefon: + 389 2 30 77 900
cel: +389 72 30 73 29 

ose plotësojeni formularin për kontakt më poshtë: 

 

Informatat në këtë faqe interneti nuk janë informata zyrtare të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe nuk i pasqyrojnë qëndrimet e Agjencisë së ShBA-ve për Zhvillim Ndërkombëtar ose të Qeverisë së ShBA-ve.

PARTNERËT E PROJEKTIT

 

USAID MON logo DIClogo
 Градска Библиотека Скопје Биро за развој на образованието MKC logo