Партнери од приватниот сектор

 

britanska ambasada nlb
okta netcetera
halkbank osd

Проектот е финансиски поддржан од:

logo zname EU       eu with you    

Проектот го спроведува:

sbs logo    


Во партнерство со:

logo Hendimak      logo inkluziva   
 

Проектот се спроведува во соработка со:

MON  logo BRO