E-buletin

e buletin

Informohuni për të gjitha projekte, trajnime, punëtori, ngjarje dhe aktivitete të tjera tona. Regjistrohubi te Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe merrni informata përmes e-postë.

  е-buletin nr.19, korrik-nëntor 2017
 
 
 
 

 

PARTNERËT

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието